Kampanjer

Här presenterar vi kampanjer som Destination Halmstad genomför just nu, samt tidigare kampanjer. Alla kampanjer synkas alltid i flera kanaler, däribland sociala medier och webbplatsen destinationhalmstad.se.

Rygg på person som går i skogen

Höst och skördetider i Halmstad

Under hösten pågår en kampanj i två delar. Del ett handlar främst om höstens skördetider och Halmstads fantastiska natur. Del två handlar om evenemangshösten och inomhusaktiviteter. Denna del är uppdelad i flera mindre bitar som i huvudsak riktar sig mot olika åldersgrupper så som barn och familj, 18-29 år, 25-40 år och 41-60 år,

Flygbild över personer som sup:ar

Tidigare kampanjer under 2019

Här kan du se tidigre kampanjer som Destiantion Halmstad har genomfört under 2019.

Upptäck och upplev skördetid i Halland

Kampanjer i samarbete med externa aktörer

Halmstad samarbetar bland annat med Visit Swedenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Visit Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skördetid i Halland

Kampanjen Skördetid i Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ansvarar Visit Halland för. Visit Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är Region Hallands besöksnäringsavdelning. Destiantion Halmstad bidrar med input till Visit Halland och kontakt mot besöksnäringen i Halmstad.

Förra året blev en härlig, bubblande start för Skördetid i Halland och i år vill vi ta konceptet ännu ett steg längre. Det är också ett viktigt steg för att sätta Halland på matkartan, både för den nationella och internationella gästen.

Skördetid i Halland hade förra året en bra digital synlighet med 60 000 personer som kommenterat, delat och gillat våra inlägg i digitala kanaler. Målet i år är att inspirera ännu fler att uppleva Halland under sensommar och höst. Det är då vi har det bästa utbudet och det händer någonting varje helg runt mat och dryck. Vi vill att fler besöker våra skördefester, matevenemang, gårds- butiker, härliga utflyktsmål, restauranger och caféer samt bokar in sig på aktiviteter och kurser för att lära sig mer om halländsk mat & dryck!

Nytt för i år är att vi alla – LRF, Signerat Halland, Hallands Matgille, Region Halland samt alla halländska destinationer – är med i detta och vi hoppas att också du vill vara med och synas.

Material att ladda ner för Skördetid i Halland

Ladda ner kommunikationskitt för SKÖRDETID HALLAND (zipfil)ZIP

Frågor och anmälan till Skördetid i Halland

Vid frågor och intresseanmälan för att delta med ditt utflyktsmål, evenemang eller aktivitet vänligen kontakta Karin Nyroos på 072-085 05 75länk till annan webbplats eller karin.nyroos@halmstad.se