Gästhamnar

I Halmstad finns tre gästhamnar. Du kan välja att stanna över när city, i skogen eller intill ett pärlband av stränder.

Halmstad – mitt i city

Mitt i city, på Nissans östra sida ligger Halmstad Gästhamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med utsikt mot Halmstad slott. 800-meters promenad tar dig in till centrala Halmstad, med de vackra gågatorna fyllda med butiker och restauranger. Samma avstånd är det till Halmstads Teaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och biografen Röda Kvarnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gästhamnen drivs av BK Najadenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och det finns tillgång till sjömack för diesel och bensin - samt miljöstation för toalett tömning.

Grötvik – en stenbrytares historia

Vid Grötviks vackra, gamla stenhuggeri ligger Grötviks Gästhamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Promenera ca fyra kilometer längs med vackra Prins Bertils stig för att komma till Tylösands underbara strand och höga sommarpuls, eller ta bussen in mot stan och upplev Halmstads härliga stadskärna fylld med historia och butiker. En fem kilometers promenad bort ligger Mjellby Konstmuseum som bland annat visar Halmstadgruppens samling. Inte På väg till Mjellby ligger Möllegårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med sitt vackra naturreservat och World of Riccardos restaurang och glasstillverkning.

Skallkroken – nära strand och skog

På Halmstads nordliga kust ligger Haverdal och vackra Skallkroken. Stanna till i Skallkrokens småbåtshamn.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här är det nära till både strand och skog med Haverdals Naturreservatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ca tre kilometer bort fylld med slingrande stigar, trolska tallar och stora sanddynor. En av de stora Sanddynorna är Lynga Sanddyna som är Skandinaviens högsta dyn med sina 37 meter över havet. Strax intill Skallkroken ligger berget Skallen med sin unika stenformation som är kvar sedan stenhuggeritiden. Två kilometer nordöst finns Särdals Kvarnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, en av nordens största väderkvarnar, med ett mysigt café och en butik som är öppen sommartid.

Mer boende

Mer av Halmstad