Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Nordic Camping Tylösand

Vackert belägen mitt i en grön oas av susande björkar.

Campingen ligger 7 km från Halmstads centrum, bussen går precis utanför. Om du vill hitta på något som ligger ännu närmare så ligger Halmstad Camping bara 1,5 km från Sveriges vackraste strand i Tylösand, som lockar tusentals badgäster varje år. Ett annat plus är de utmärkta möjligheterna för att spela golf. Campingen ligger granne med Halmstad Golfbana och det är bara 6 km till Volkswagen Arena och Ringenäs Golfklubb, ifall du vill öva på swingen under semestern. Då det är en familjecamping erbjuds även olika barnaktiviteter tre gånger i veckan.

Bosse Bo Kids Club!
Hjälten på Nordic Camping är en snäll sköldpadda som heter Bosse Bo. Han har en barnklubb för alla campingbarn mellan 4-12 år. Bosse Bo älskar att leka och busa med alla barn. Kom ihåg att boka in dig på aktiviteterna i receptionen senast dagen före eller gå in på campingens hemsida och boka samtidigt som ni bokar er vistelse hos oss.

Boka Husvagn
Har ni ingen egen husvagn, kan ni hyra en husvagn här. Det finns 10 stycken fina Kabevagnar som hyrs ut under sommaren. Terrass, utemöbler och grill som hör till varje husvagn.


 

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-317 94

E-postadress
halmstad@nordiccamping.se

Webbsida
www.nordiccamping.se

Hitta hit

Besöksadress
Gamla Tylösandsvägen 200
30272 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta