Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


First Camp Tylösand

5 km barnvänlig sandstrand och professionella badvakter borgar för roliga och avkopplande dagar i solen.

Västkustens mest välkomnande strand ligger i Tylösand, bara 10 minuter med bil från Halmstad. Campingen är öppen under sommarhalvåret och stugor finns för uthyrning året runt. Dessutom erbjuds en samlings- och konferenslokal, bastu och cateringmat. 

Campingen består av drygt 400 campingtomter. I princip alla tomter har elstolpe med uttag för el och kabel-TV, som ingår fritt i boendet. Många av tomterna är dessutom försedda med vatten och avlopp. Campingen har ett antal områden som vart och ett erbjuder sina egna fördelar. Vill du bo närmast stranden? Kanske nära den stora lekparken? 

Om du kommer med husbil finns det 9 tomter avsedda för detta. 

På campingen finns ett stort lekområde med hoppkuddar, klättervägg, studsmattor, linbanor, flitiga lekledare (under högsäsongen) och massor av kompisar. Eller varför inte utmana grannen på den härliga äventyrsgolfbanan?

För golfaren finns det sju banor inom 2 mils avstånd. Visste du att campingen ligger granne med Halmstad Golfklubb, där Solheim Cup spelades 2007? Till Halmstad centrum med sitt pulserande uteliv är det 9 km, lokalbussen tar dig dit.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-305 10

E-postadress
tylosand@firstcamp.se

Webbsida
www.firstcamp.se/tylosand

Hitta hit

Besöksadress
Kungsvägen 3
30270 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta