Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Steninge Vandrarhem

Med utsikt över havet, mitt emellan Halmstad och Falkenberg, ligger Steninge vandrarhem i ett gammalt badhotell från 1930-talet. Ett vandrarhem för vandrare.

På Steninge vandrarhem är det inte ovanligt att gästerna kommer tillbaka år efter år. Oberoende av årstid erbjuder havet och kusten såväl skönhet som dramatik och utmaningar. I vandrarhemmets närhet finns flera underbara naturreservat, havsnära eller i lummig grönska. Under sommarmånaderna serveras ekologiskt inspirerad frukostbuffé med nygräddat bröd.

Vill du se dig om längs med kuststräckan och i naturreservaten så är turer till fots eller med cykel varmt rekommenderade. Du kan göra det på egen hand eller följa med på en av de anordnade kustvandringar som bygger på kravlöshet. Det finns allt från längre vandringar till olika typer av kurser som har med rörelse och/eller träning för knopp och kropp att göra. Du är välkommen oavsett om du tycker om att vara aktiv, vandra längs havet eller helt enkelt vill ta det helt lugnt.

Du kan också abonnera vandrarhemmet för privata fester, konferenser, träningsläger eller kör-läger. Den rymliga matsalen, allrummet på den ljusa inbjudande verandan och det välutrustade köket rymmer upp till 40 personer.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-520 54

E-postadress
info@steningevandrarhem.se

Webbsida
www.steningevandrarhem.se

Hitta hit

Besöksadress
Steninge kustväg 30
30572 Steninge

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta