Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Gullbrannagården - Camping

Gullbrannagården är en helårsöppen camping, belägen söder om Halmstad.

Campingtomterna är 100-130 kvm stora och de flesta har vatten och avloppsanslutning. Det finns 300 tomter för tält och husvagnar samt en reservcamping.
Cirka 600 meter från campingen finns Gullbrannastranden, som är en ungefär 10 km lång, barnvänlig sandstrand. Under högsäsong arrangeras det aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds. Det finns också en butik med färskt doftande bröd varje morgon. Under natten finns det en ordningsvakt som ser till att din nattsömn blir trygg.

Servicehus till campingen
Alla servicebyggnader är mycket fräscha och håller en hög standard. Här finns tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. 

Förboka
Det går att förboka en plats inför sommaren. Minimum är tre dygn och de bokningsbara platserna betalas i förtid. Första bokningsdag är vanligen i april.

Aktiviteter
Gullbrannagården är en barnvänlig camping som sjuder av aktivitet. Här finns lekplatser med bland annat studsmatta och linbana, minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, beachvolleyplaner, boulebana, bastu med relaxavdelning samt vedeldade badtunnor. 
Under högsäsongen finns det ett gårdsgäng varje vecka som ordnar med tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakt och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och sommaraktiviteter med bland annat sandslottstävling, talangjakt, båtrace i bäcken.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-421 80

E-postadress
mail@gullbrannagarden.se

Webbsida
www.gullbrannagarden.se

Hitta hit

Besöksadress
Gullbranna
30596 Eldsberga

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta