Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Gullbrannagården

Gullbrannagården ligger i ett naturskönt område, nära havet och söder om Halmstad.

Det finns flera olika boendeformer på gården - allt från vandrarhem och campingstugor till västkuststugor och lägenheter med dusch och toalett. 
Lägergården har 10 fyrbäddsrum och ett dubbelrum med stort dagrum och kök. Toalett och dusch finns i korridoren.

Hallandslängan har 17 fem-bäddsrum och ett dubbelrum, ett kök med matplatser och ett dagrum med TV. Handfat finns på alla rum och toalett och dusch i korridoren. Hallandslängan är delvis handikappsanpassad. 

Aktiviteter

På campingen finns det mycket att göra. Välj bland minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, studsmatta, linbana, hoppkudde, beachvolleyplaner, boulebana och två lekplatser. Här finns även två vedeldade badtunnor och strax intill hittar du bastun och den lilla relaxavdelningen som kan bokas i receptionen. Är du intresserad av golf finns det 10 golfbanor inom tre mils radie från Gullbrannagården. Bara 600 m från gården breder en lång och barnvänlig sandstrand sig ut.

Sommaren

Under högsäsong erbjuds det aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Välj bland dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat. I butiken hittar du färskt bröd varje morgon.

Varje vecka är det ett gårdsgäng som arrangerar tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakter och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och aktiviteter med bland annat sandslottstävlig, talangjakt och båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls och TiTo är samlingar för barn 10-12 år.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-421 80

E-postadress
mail@gullbrannagarden.se

Webbsida
www.gullbrannagarden.se

Hitta hit

Besöksadress
Gullbranna
30596 Eldsberga

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta