Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Stakaberg Konferens & Gårdshotell

Här finner du ett personligt och vilsamt boende i gårdsmiljö - antingen i den gamla mangårdsbyggnaden eller i det ombyggda Stallet.

Beläget endast några minuter från E6 respektive Nissastigen och 10 minuter från Halmstad når du Stakaberg smidigt och lätt. Hallands kustväg och Tylösands fina sandstränder ligger bara 15 min bort. Det finns bra bussförbindelser till både Halmstad och Falkenberg.

Boendet är fördelat på två byggnader – det ombyggda stallet och den äldre, charmiga mangårdsbyggnaden. Totalt finns 21 bäddar fördelat på 10 rum, varav ett rum är anpassat för gäster med funktionshinder.

Stakaberg erbjuder även konferensmöjligheter i avskild och lugn miljö. Det finns en lokal för grupper upp till 25 personer och en för upp till 10 personer. Det serveras hemlagad husmanskost gjord på råvaror från svenska och lokala producenter, gärna med ekologisk profil. Maten lagas och bakas på gården.

Golfspelande gäster får gärna hjälp med att boka tid på Holms golfbana, som endast ligger en fem minuters bilfärd från Stakaberg. Golfpaketet kan utökas med middag på kvällen om ni är ett sällskap om minst 12 personer.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-38055

E-postadress
info@stakaberg.se

Webbsida
www.stakaberg.se

Hitta hit

Besöksadress
Stakaberg
30592 Holm

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta