Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Haverdals Camping

Haverdals camping ligger norr om Halmstad utmed den vackra kustvägen mot Falkenberg. Husdjur är tillåtna, men måste vara kopplade.

Haverdals är en familjecamping med stora campingtomter och fräscha serviceutrymmen. Pröva gärna på äventyrsgolfen! Det bästa med äventyrsgolf är nämligen att det passar både liten som stor - alla har kul.

På gångavstånd ligger en flera kilometers lång, barnvänlig sandstrand med härliga sanddynor. Den gränsar till ”Trollskogen”, som är ett vackert naturreservat med bland annat Skandinaviens högsta sanddyna. Naturreservatet bjuder in till motion – här finns tre slingor att välja mellan. När du fått nog av sol och bad finns det gott om aktiviteter och utflyktsmål, till exempel härliga promenader eller cykelturer i halländsk miljö. Fiska småkrabbor eller ”kasta” från klipporna. Spela golf på någon av dem många närliggande golfbanorna. Nöjen, affärer, restauranger med mera finns i Halmstad och Falkenberg. Eller kanske en shoppingrunda i Halmstad på cykel? Följ den vackra cykelvägen in till centrum.

Gillar du romantiska solnedgångar får du inte missa ”Skallens utsiktsplats” med fantastisk vy över havet. Du kan se så långt som till skånska Kullen i söder och Falkenberg i norr. Ett stenkast från campingen ligger den gemytliga dansbanan Västerhagen, som bjuder på danskvällar med topporkester.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-523 10

E-postadress
info@haverdalscamping.se

Webbsida
www.haverdalscamping.se

Hitta hit

Besöksadress
Haverdal
30571 Haverdal

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta