Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Escape to PaulssonPaleo

Vi som jobbar med PaulssonPaleo heter Cecilia, Catharina och Simon. Vi bor och arbetar i natursköna Simlångsdalen.

På vår gård förverkligar vi vår dröm om att leva ett mindre stressigt liv nära naturen. Vi erbjuder kurser och handledning inom yoga, träning och stenålderskost (paleo). Vårt stora intresse är hur mat och motion kan få oss och våra kunder att må riktigt bra. Vi har påbörjat vägen mot självhushåll, så när vi inte tar emot gäster eller träffar kunder, jobbar vi med våra djur och odlingar. Vi har en liten flock med höns och ankor som sprider glädje och gödsel, samt grisar och får som hjälper oss att hålla landskapet öppet och ger oss kött.

Vårt B&B har tre rum:

SVITEN har egen ingång, balkong med sittplatser och badrum. Dubbelsäng (180 cm alternativt två enkelsängar) och plats för extramadrass. 650 kr (550 kr lågsäsong) för en person + 100 kr per extra person.

RUM 2 har dubbelsäng (140 cm) och utsikt över trädgården. Delat badrum och WC. 600 kr (550 kr lågsäsong) för en person + 100 kr för en extra person.

RUM 3 har en enkelsäng och utsikt över skogen (en extramadrass får plats). Delat badrum samt WC. 550 kr (500 kr lågsäsong) för en person + 100 kr för en extra person.

Alla rum har tillgång till gemensam kaffe- och téstation. Spjälsäng uthyres.

Frukost:

Vi erbjuder frukost som ni kan beställa vid incheckning, 65 kr. Frukosten levereras till ert rum, alternativt kan den avnjutas i vårt uterum. Frukosten är alltid glutenfri och kan även beställas mejerifri. Hembakt, ekologiskt och odlat på gården så långt det går!

 

Läs mer om PaulssonPaleo på www.paulssonpaleo.com, samt PaulssonPaleo på Facebook & Instagram.

Här finns gott om vandringsleder genom skog och över mosse, runt sjöar och längs åar. Läs mer på www.destinationsimlangsdalen.se.

Kontakta oss på cecilia@paulssonpaleo.com eller 076-320 8474 för att boka.

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
0763208474

E-postadress
cecilia@paulssonpaleo.com

Webbsida
www.paulssonpaleo.com

Hitta hit

Besöksadress
Breared Kannesten 650
31397 Simlångsdalen

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta