Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Stugebo Steninge

Välkomna till Stugebo i Steninge! Moderna fritidsbostäder uthyres. Vi hyr ut hela veckor juni-augusti, övriga året hyr vi ut per dygn.

Varje lägenhet har utrustat trinettkök samt kyl och frys allrum med TV och Wifi, sovloft, toalett med dusch och under sommarhalvåret möblerad altan. I gemensam utrymme för våra gäster finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Gästerna tar själva med lakan och handdukar.

Steninge ligger mellan Halmstad och Falkenberg och är en gammal välkänd badort med en mycket speciell och säregen natur. Vill Du vandra finns gott om promenadstråk både längs med kusten och i skogsterräng. Du promenerar till stranden från Stugebo på fem till tio minuter. Stranden består av både sand och klippor. Det finns även flera golfbanor i närområdet.

Stugebo har öppet hela året med reservation för eventuellt underhållsarbete. Under juni till och med augusti hyr vi ut hela veckor, lördag-lördag. Övrig tid har vi dygnsuthyrning.

Se gärna vår hemsida www.stugebo.se.

Bokning enbart per telefon 035 520 38, 070 287 49 01. Betalning vi överföring till konto, Swish eller kontant mot kvitto.

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
03552038

E-postadress
Stugebo@gmail.com

Webbsida
www.stugebo.se

Hitta hit

Besöksadress
Gamla vägen 22
30572 Steninge

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta