Tysk flagga
English
Swedish
En stuga vid havet

Boende i Halmstad


Prostens Bed & Breakfast

Prostens Bed & Breakfast välkomnar resenärer till ett unikt boende på en Prästgård från 1870 i Getinge, mitt i Halland, nära båda hav o skog.

Prostens Bed & Breakfast välkomnar resenärer till ett unikt boende på en Prästgård från 1870 i Getinge, mitt i Halland, nära båda hav o skog.

Vi försöker bevara det gamla samtidigt som vi ser behovet av moderna, miljösmarta lösningar. Vi har egen laddstolpe för elbilar och solceller på brygghustaket. Vi har jordvärme som värmer fastigheten och tappvatten. Våra gäster får låna cyklar för att utforska Getinge eller cykla till havet.

Pigrummet: Det stora sovrummet på övervåningen med en dubbelsäng eller två enkelsängar har en underbart rogivande utsikt mot skogen. Vis loftrummet med 2 enkelsängar leder trappan ner till kök, WC och badrum samt den egna ingången.

Brygghuset: Är varsamt renoverat till en rustik semesterlägenhet. Det stora sovloftet har en dubbelsäng och fyra enkelsängar och en underbart rogivande utsikt mot skogen. Från loftrummet leder trappan ner till hall med den egna ingången och vidare till bryggstugan med bakugn och vidare till fullt utrustad kök med vedspis. Från köket går man in till badrummet med golvvärme, WC och dusch.

Pastorsexpedition: Är omgjord till ett litet enkelrum. Ni har egen ingång, wc och tvättställ, liten hall och sovrum med enkelsäng. Vattenkokare, Te, Kaffe och kex finns. Obs; ingen dusch. 

Välkommen hälsar Anna & Svein och alla barnen. Vovven är välkommen.

Ni hittar oss på

Facebook www.facebook.com/Prostensbnb

eller på www.booking.com/Share-JdqagH

 

 

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
+4670-5833867

E-postadress
bnb@prostens.se

Webbsida
www.facebook.com/prostensbnb

Öppettider 2017-01-01 - 2017-12-31
Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön
-

Hitta hit

Besöksadress
Prästgården 303
30577 GETINGE

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta