Tysk flagga
English
Swedish
Två håller händerna

Restauranger

Restaurang Vinyl - Home of the Good times

Vinyl är Halmstads mysigaste källarkrog med underbara tegelväggar och valv samt spännande matupplevelser i en avslappnad och glad miljö.

Hos Vinyl är det viktigt att du som gäst trivs, det är därför vi satsar på en avslappnad miljö, glad service och bra retromusik i kombination. På Vinyls meny hittar du varken ”fine dining”eller ”pubmat” Vi erbjuder ett eget matkoncept som vi kallar ”Streetfood i restaurangtappning” med mat från hela världen. Smårätter att dela och smaker med hetta eller varför inte våra fantastiska småpizzor – här finns något för alla. Baren erbjuder ett intressant sortiment av öl, drinkar och vin. Vinyl är också känt för sina Gindrinkar. Vinyl har även en uppskattad scen där både kända och okända artister har uppträtt. På helgerna efter 22.00 förvandlas Vinyl till en Musikbar med lite högre tempo och ibland livemusik. Fri entré.

Är ni ett större sällskap, företag och vill boka ett event, afterwork eller fest med mingel och plock är Vinyl ett perfekt alternativ för sällskap från 30 – 50 personer. Vi ser gärna dessa bokningar söndagar till torsdag. Kontakta oss via FB eller på booking@vinylhalmstad.se så får ni en egen eventkoordinator som hjälper till med allt från dukningar, mat till underhållning.

Se Facebook för aktuella öppettider och evenemang.

Fotograf: Joakim Bjelm

 

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-181900

E-postadress
booking@vinylhalmstad.se

Webbsida
www.vinylhalmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Hamngatan 47
30245 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.

Bra att veta