Tysk flagga
English
Swedish

Pubar, nattklubbar och sköna häng

Har du lust att känna på kvällspulsen i Halmstad? Lugn, det finns flera alternativ att välja mellan oavsett om du är ute efter en lugnare kväll med något gott i glaset, schysst musik eller en helkväll på dansgolvet.

Pubar

The Bull´s Pub - En gemytlig pub belägen mitt på Lilla torg i en gammal brandstation. Under sommarmånaderna hittar du här Halmstads största uteservering.

Harrys - En svensk, genuin krogkedja belägen mitt på Storgatan.

Fox & Anchor - Här hittar du ett gediget utbud av öl och whisky samt en klassisk meny med vällagade pubrätter.

Nattklubbar

Boom Boom Room - Nattklubb och lounge med hemma-hos-känsla. Ett ställe man vill stanna på hela kvällen och som man vill tillbaka till. Här serveras mat, vin, drinkar och musik i en unik miljö.

Leif´s Lounge - Tylösands välkända nattklubb och en av Sveriges hetaste klubbar med goda drinkar, skön musik och fullt ös hela natten lång.

Bellmans - I den mysiga loungen på övre plan kan du avnjuta en god drink och vill du ha lite högre tempo så finns nattklubben en trappa ner.

Morfars Klubb & Lounge - Besök ett av Halmstads skönaste ställen, en trappa upp från Storgatan.

Shotluckan - Vill du hellre avnjuta häftiga shots istället för drinkar är Shotluckan värt ett besök.

Sköna häng

Tillsammans - Halmstads kanske skönaste sommarrestaurang. Här kan du göra lite som du vill, ta en fika, fiska lite, luncha, ta en ekobärs i solen på bryggan. Kanske spela spel, käka middag, lyssna på liveband och dricka drinkar.

Söderfamiljen - Här kan ni antigen komma och käka en god tisdagslunch, ta en långfika på lördags eftermiddagen eller köra en helkväll med massa drinkar och käk.

Roots - Ett unikt ställe med härlig stämning och trevlig personal. Här kör de verkligen sin egen grej och tar ut svängarna med både musik och ljus. Här kan du även hitta en av Halmstads bästa takterasser!

38:anEtt lokalt hak i pittoresk miljö med skön stämning och bra priser. Väldigt hemtrevligt, välkomnande och avslappnat.

Zigges Garage - Mest kända är de för sina nyskapande cocktails och tapas lagad med kärlek. Den riktiga pärlan är den mysiga terrassen belägen på andra våningen, här kan du njuta av solen med utsikt över Nissan.